Glaspartier för offentliga miljöer & kontor - Ljudabsorbenter - Morgana
sv-SEen-US
sv-SEen-US
Menu
/Portals/0/EasyDNNRotator/898/News/aid11Frameless.jpg Frameless

Frameless

FRAMELESS optimerar glasets egenskaper som rumsavskiljare; systemet gör det möjligt att skapa till synes obrutna glasytor. Frameless har...
/Portals/0/EasyDNNRotator/898/News/aid3030surf_acu.jpg Surf

Surf

Surf och Clip är de första produkterna i en serie ljudabsorbenter som Tengbom tagit fram tillsammans med Morgana. Surf finns i två...
/Portals/0/EasyDNNRotator/898/News/aid2323Swedbank-8-54192x.jpg Links

Links

Idén till nya bordsserien Link började ta form i våra inredningsprojekt, där vi länge sett behovet av måttanpassade...
/Portals/0/EasyDNNRotator/898/News/aid27MORGANA_7603.jpg Spring

Spring

Spring är en effektiv väggabsorbent i tre storlekar som enkelt kan kombineras för att skapa mönster.

Flexibelt rumsskapande med glaspartier, ljudabsorbenter och måttanpassade kontorsmöbler.

Morgana är helhetsleverantören av kundanpassade lösningar för det aktivitetsbaserade kontoret. I nära dialog med inredare och arkitekter utformar vi kreativa, harmoniska och hållbara miljöer för framtidens arbetsplatser.

Morgana utvecklar flexibla lösningar för kontor och offentlig miljö. Vi erbjuder en rad olika rumsskapande element i form av glasade kontorsväggar och glaspartier, ljudabsorbenter och väggabsorbenter samt kundunika kontorsmöbler.

Vår ambition är att erbjuda en inredningsmöjlighet, inte en produkt. Därför kombinerar vi kunskaperna inom rumsgestaltning och tillverkningsteknik med innovativa lösningar och smidig kommunikation. Vi har under lång tid varit arkitekternas främsta samarbetspartner inom glasade kontorsväggar. De nya flexibla kontoren ställer höga krav på avskärmning, både ljudmässigt och visuellt.

Därför har vi adderat en helt ny produktgrupp i form av ljudabsorbenter och väggabsorbenter – med målet att erbjuda effektiva, flexibla och miljövänliga akustiklösningar.

Eftersom många aktivitetsbaserade kontor skräddarsys med utgångspunkt varje organisations unika behov – och ofta med ambitionen att optimera användningen av kontorsyta – krävs det nästan alltid att inredningen projektanpassas. Med all tillverkning inhouse och en komplett snickeriverkstad kan vi enkelt möta kundernas behov i olika projekt.

Våra glasade kontorsväggar och glaspartier kan tillverkas efter exakta mått och det breda sortimentet ljudabsorbenter och väggabsorbenter skapar förutsättningar för kreativa kundunika uttryck.

SENASTE PROJEKT

LJUDABSORBENTER

Morgana finish Morgana finish

Morgana finish

Vad är det som skiljer Morgana från andra tillverkare? För oss handlar det om finish. 

Eller rättare sagt, Morgana-finish.

AKTUELLT