Morgana förvärvar Holsten Design
sv-SEen-US
sv-SEen-US
Menu

Morgana förvärvar Holsten Design

Morgana AB förvärvar Holsten Design och kompletterar sortimentet med ljudabsorbenter


Morgana AB, en av Nordens ledande tillverkare av glasade väggpartier, förvärvar Holsten Design i Rottne.

Därmed breddar företaget sitt erbjudande till kunder inom kontor och offentlig interiör.

"Tillsammans kommer vi att skapa innovativa helhetslösningar för det samtida kontoret", säger Stefan Fogelberg, VD för Morgana.

Morgana i Bodafors har utvecklat och tillverkat glaspartier sedan 1970-talet och har gjort sig känt för sina nyskapande och flexibla kvalitetslösningar. Holsten Design utvecklar och marknadsför miljövänliga ljudabsorbenter, skärmväggar och bordsskärmar i naturmaterial. Bland formgivarna finns kända designers.

"Den samtida arkitekturen ställer höga krav på akustikprestanda. Samtidigt väljer allt fler företag att inreda kontor med öppna planlösningar för ett mer aktivitetsbaserat arbetssätt. Tillsammans blir Morganas och Holsten Designs produkter en helhetslösning där vi kan erbjuda både fasta rumsavdelningar och flexibla rum i rummet. Allt med fokus på funktion, estetik och akustik", konstaterar Stefan Fogelberg.

I samband med förvärvet övertar Morgana produktion och försäljning från Holsten Design. "Morgana breddar sitt sortiment samtidigt som Holsten Designs kunder får tillgång till en större serviceorganisation och förstärkt produktionskapacitet."

För mer information, vänligen kontakta

Stefan Fogelberg, VD Morgana

0380-371792, 070-5910084

stefan@morgana.nu

Print

Tillbaka
  • Dokument att ladda ner
  • Projekt

Dokument att ladda ner

Pricelist and catalog