Morgana kundanpassar dina produkter
sv-SEen-US
sv-SEen-US
Menu

  Din vision är vår verklighet

  Kundanpassad produktion av möbler, möbeldetaljer och komponenter för byggämnesförsäljning.
  Morganas produktkoncept är grunden till en unik lösning som ska bära din signatur. Vi tvingar inte in våra kunder i ramar som styrs av sortiment och produktion, utan jobbar tillsammans för att förverkliga idén. Med rätt tillämpningar av tillverkning och teknik kan vi stödja din kreativitet. Alla Morganas väggsystem kan anpassas på det sätt som krävs i varje enskilt projekt. 

  Våra kunder arbetar inom olika produktområden så som inredning för kontor, badrum, kök, offentliga lokaler, butiker med mera.

  Material

  Vi jobbar med ett stort urval, bl.a. laminat, kompaktlaminat, melamin, linoleum och lackerade ytor på bärare av spånskiva, MDF, lamellträ.

  Vår styrka
  • Vi har hög kompetens och stor kapacitet. 
  • Vår kompetens innebär att vi ständigt arbetar med att, tillsammans med kunden, anpassa produkten och rationalisera produktionen, 
  • vilket leder till en rimlig kostnadsnivå med minsta möjliga miljöpåverkan.
  • Vår kapacitet innebär att vi kan producera stora volymer på kort tid.  Det ger våra kunder en konkurrensfördel i korta leveranstider och mindre lagringskostnader.
  • Våra helhetslösningar innebär att vi tar ett samlat grepp från anpassning av produkten till produktion, montering och transport.
  Montering, packning och logistik.

  Vi kan även montera, packa och distribuera produkterna. Vårt ideala logistiska läge på Småländska höglandet gör att vi når 80% av Skandinavien inom 3 timmar.

  Butik Butik

  Butik

  Vi har stor erfarenhet av produkton till butiksiredning.

  Kontor Kontor

  Kontor

  Morgana producerar i nära samarbete med arkitekter och projektledare specialinredningar och möbelserier.