Måttanpassad inredning.

Inredning för det samtida kontoret

I ett ständigt föränderligt arbetsliv krävs möbler som möter medarbetarnas behov av flexibilitet. Inredningen ska snabbt kunna förändras med utgångspunkt i behov och den aktivitet som är aktuell för stunden – från enskilt arbete till projektarbete, möten och aktiva pauser. Morgana utvecklar mångsidiga möbler med innovativa lösningar som kombinerar flexibilitet med ergonomi och kreativitet. Det ska gå snabbt att möblera om och ändra inredningens funktion för ny funktionalitet och arrangera nya rum i rummet

En öppen planlösning kräver också bra ljudabsorbenter som bidrar till en behaglig arbetsmiljö. Vi har många alternativa produkter, högeffektiva och miljövänliga, som harmonierar med övrig inredning.

Kontakta oss så berättar vi mer!

Telefon

0380 37 17 90

Projektstyrning

Ett stort byggprojekt ställer höga krav på logistik och samordning. Morganas effektiva processstyrning ger säkerhet för alla involverade: Våra erfarna projektledare tar ansvar för design och konstruktion i nära samarbete med utvecklingsavdelningen. Produktionen är en kombination av ledande teknik och hantverk. Leveransen kommer att ske vid överenskommen tid, vi kan också hantera installationen.

Från start till mål

Vad är skillnaden mellan Morgana och andra producenter? Vi skulle säga att det är finishen. Eller mer specifikt, Morgana Finish.

Det handlar inte bara om ett högkvalitativt utseende och känsla för slutprodukten. Det handlar om att låta varje del av processen uppfylla högsta kvalitetsstandard.

Vi ser det som vårt uppdrag att leverera rätt finish, från början.

Kundanpassat

Skräddarsydda möbler, möbeltillbehör och komponenter för byggnadsförsäljning. Morganas produktkoncept är grunden till en unik lösning som bär din signatur. Vi sätter inte våra kunder i olika fack med ett bestämt sortiment. Istället arbetar vi tillsammans för att göra din idé till en verklighet. Med rätt tillämpning av tillverkning och teknik kan vi stödja din kreativitet. Alla Morganas väggsystem kan anpassas på vilket sätt som helst för varje enskilt projekt.