Morgana är möjligheter

Morgana utvecklar flexibla lösningar för kontor och offentliga miljöer. Vår ambition är att erbjuda en inredningsmöjlighet, inte en produkt.

Hjärtat är vår tillverkning i Bodafors på Småländska höglandet. Här finns en produktionsanläggning på 12000 m2 med kunniga medarbetare, en modern och effektiv maskinpark, lager och administration. Vi ingår i Lammhults Design Group AB.

Montage och Projektledning

Ett stort byggprojekt ställer höga krav på logistik och samordning. Morganas effektiva projektledning för att styra processen ger säkerhet för alla involverade: Våra erfarna projektledare tar ansvar för design och konstruktion i nära samarbete med utvecklingsavdelningen. Produktionen är en kombination av ledande teknik och hantverk. Leveransen kommer att ske vid överenskommen tid, vi kan också hantera installationen.

Från start till mål

Vad är skillnaden mellan Morgana och andra producenter? Vi skulle säga att det är finishen. Eller mer specifikt, Morgana Finish.

Det handlar inte bara om ett högkvalitativt utseende och känsla för slutprodukten. Det handlar om att låta varje del av processen uppfylla högsta kvalitetsstandard.

Vi ser det som vårt uppdrag att leverera rätt finish, från början.

Kundanpassat

Skräddarsydda möbler, möbeltillbehör och komponenter för byggnadsförsäljning. Morganas produktkoncept är grunden till en unik lösning som bär din signatur. Vi sätter inte våra kunder i olika fack med ett bestämt sortiment. Istället arbetar vi tillsammans för att göra din idé till en verklighet. Med rätt tillämpning av tillverkning och teknik kan vi stödja din kreativitet. Alla Morganas väggsystem kan anpassas på vilket sätt som helst för varje enskilt projekt.

Hjärtat är vår anläggning i Bodafors, på Småländska höglandet.