Morgana fortsätter att utvecklas och för att möta en ökad efterfrågan, så behöver vi nu förstärka vårt team.

I rollen som intern projektledare / kundsupport för Morgana kommer du att ha en central roll där du kommer att säkerställa leveranser till våra kunder. Du kommer vara länken från sälj till inköp, produktion och våra montagepartners för att säkerställa att våra projekt levereras i tid och till rätt kvalité. Du kommer vara spindeln i nätet där vikten av att ha många bollar i luften är en viktig egenskap för att lyckas i denna roll. Rollen kan också innebära viss form av innesälj med kalkylering och offerering.

Som person trivs du att jobba både ensam och i team, du räds inte att arbeta i ett högt tempo och du är effektiv och noggrann. Då du arbetar mot flera avdelningar är det extra viktigt att du är en lyhörd person med stark teamkänsla som trivs med att ta mycket ansvar. Har du arbetat i en liknande roll tidigare och är systemkunnig, gärna inom Monitor är det en merit.

Vi ser gärna att du som person är strukturerad och noggrann. I denna roll är det viktigt att du trivs i att arbeta med administrativa arbetsuppgifter och tillsammans med hela teamet jobbar för att ge kunden den bästa servicen. Du är en person som är duktig på att kommunicera med människor i olika roller och situationer samt med en stark tilltro till ”laget före jaget”.

Om du passar in på detta och vill vara en del av Morgana-teamet, tveka inte att söka tjänsten genom att maila till henric.wendahl@morgana.se eller peter.warnbring@ragnars.se.

Vi tillämpar löpande urval så kontakta oss snarast.