Morgana står inför intressanta utmaningar där vi erbjuder högkvalitativa produkter i en snabbt växande marknad. Som säljare arbetar du med bearbetning av kunder, som byggherrar och arkitekter, och erbjuder dem en helhetslösning som innebär både produktförsäljning och tjänsteförsäljning. Det är säljaren som ser till att kunden köper den produkt som är optimal för dem och sedan i samarbete med kollegor skapar ett helt projekt av försäljningen.

Kvalifikationer
Vi tror att du har social kompetens och förmåga att skapa relation vid första mötet. Du är van att sälja till olika typer av människor och trivs utmärkt både på kontoret och byggarbetsplatsen. För att lyckas krävs att du, med stor entusiasm, tycker om att självständigt arbeta fram det bästa för kunden. Som person är du lugn, förtroendeingivande och tycker om att arbeta långsiktigt. Du är tydlig i din kommunikation och har en god struktur på ditt arbete.

Du har tidigare erfarenheter från försäljning mot byggbranschen, kanske fönster, dörrar eller innertak. Du har kunskap om ritningsläsning och kan skapa kalkyler i Excel. Kanske har du en byggingenjörsutbild- ning med vana att läsa byggdokumentation, men det är inget krav.

Tjänsten kräver körkort och innebär resor ett par dagar i veckan, tjänstebil ingår. Morgana har kollektiv- avtal och sex veckors semester. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och placeringsort är Stockholm. Om du passar in på detta och vill vara en del av Morgana-teamet, tveka inte att söka tjänsten genom att maila till henric.wendahl@morgana.se eller peter.warnbring@ragnars.se.

Vi tillämpar löpande urval så kontakta oss snarast.